Uutta Ikaalista rakentamassa

Meillä on tarkoituksena luoda kehittäjän osaamista, kehittäjän ammattitaitoa. Hankimme valmiuksia elää tässä ainutlaatuisessa muutoksessa. Valmiuksia niin, että pystymme rakentamaan kestävää hyvinvointia alueelle. Tarkoituksena on luoda uutta yhdessä.

Alussa teemme teille persoonallisuustestin. Katsomme minkälaisia kehittäjiä te olette ja jaamme teitä myös pienempiin ryhmiin. Ryhmissä teemme vahvaa ristipölytystä.

Teidän ei tarvitse kirjoittaa muistiinpanoja, vaan teemme livedokumentointia. Oppimista tapahtuu lähipäivissä ja verkossa. Lähipäivät ovat luottamusta rakentavaa. Niissä tehdään yhteiskehittelyn menetelmin, luodaan yhdessä uutta. Meillä ei tule olemaan kirjoja. Ei tule olemaan esseitä. Meillä tulee olemaan artikkeleita, jotka avaavat näkökulmia.

Kaikki opiskelu tulee olemaan yhdessä tekemistä joukkoistamisen ja yhteiskehittelyn menetelmillä. Ei entisaikaista lineaarista kehittämistä, jossa edetään suunnitelmien ja raporttien pohjalta.

Tämä on osa Ikaalisten isoa muutosta. Elämme ajassa. Lähdemme seikkailuun, jossa vahvuutemme otetaan käyttöön ja osaaminen laitetaan virtaamaan. Tuotamme yhdessä uusia malleja. Koulutus ja tutkinto antaa tälle raamit. Teemme kovasti isoja asioita. Luomme kehittäjän mielen.

Ensimmäiseksi keskitymme kuntatyön kehittämiseen. Unohdamme resurssi-itkun. Opettelemme tekemään niillä resursseilla mitä meillä on ja katsomme maailmaa mahdollisuuksien valossa.

Aiemmin olemme etsineet korjattavaa ja kehitettävää. Nyt etsimme vahvuuksia ja mahdollisuuksia. Toimintaympäristön analyysi tarkoittaa sitä, että etsimme mahdollisuuksia ja vahvuuksia, joiden varassa etenemme.

Näyttötutkintoihin perustuva koulutus on sellaista, joilla pystymme pelastamaan suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan. Se on tarpeeksi nopeaa. Kaikkien tahto on, että oppisopimuskoulutus on työelämälähtöisesti.

Antakaa lähipäivät itsellenne ja toisillenne aikaa. Keskittykää se hetki. Kyse on oman osaamisen tuomisesta yhteiselle vuorovaikutuksen kentälle. Innostamassa, rakentamassa uutta. Ristipölyttämässä ja tuomassa uusia näkökulmia.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s