Leppis lensi yli organisaatiorajojen!

Ikaalisten Tevaniemen ryhmäperhepäiväkoti ja Nikulan hoitokoti kuroivat viidensadan metrin välimatkan umpeen ja aloittivat suunnitelmallisen yhteistyön varhaiskasvatuksen ja vanhuspalveluiden kehittämiseksi. Tänään laadittiin puolivuotissuunnitelma, jonka toteutus alkaa jo tällä viikolla.

Kustannuskysymyksiäkin mietittiin…. ja kerrottiin suunnitelmista esimiehillemme. Näistä meidän kehittämisideoista kaikki ovat toteutettavissa. Noudatamme kaikessa iloista UUSI IKAALINEN -henkeä. Vastavuoroisuus ja maalaisjärki kunniaan :-).

Kalentereihin on nyt merkitty ystävänpäivävierailu, satumummon tarinatuokio,Nikulan tarjoama välipala ja Leppiksessä pidettävät grillikekkerit. Yhtenä oman lelun päivänä lasten lelut pääsevät vierailemaan ja esittäytymään Nikulassa. Samalla vietetään yhdessä iloinen musiikkijumppahetki.  Sovimme myös muisteluhetkestä… jonne lapset saavat viedä jonkin vanhan esineen kotoa tai vaikkapa mummolasta ja yhdessä pohditaan mihin sitä on käytetty. Nämä tulevat toistumaan jatkossa säännöllisesti ja huonon sään sattuessa suunniteltu toiminta siirtyy sisätiloihin.

Yhteinen kevätretki toteutetaan toukokuussa ja siitä kerromme teille jatkossa lisää.

Mari Pyysilta ja Paula Piilola

20160208_153712

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Leppis lensi yli organisaatiorajojen!

  1. maripyysilta sanoo:

    Kiitos :-). Nyt vaan kaikki rohkeasti tuomaan julki niitä ideoita ja ennen kaikkea TEKOJA. Meillä oli eilen tosi tehokas iltapäivä Paulalla ja saatiin paljon konkreettisia asioita aikaan. Suunniteltiin kyllä pidemmälle aikavälille asioita, kuin se pari viikkoa, mutta näissä asioissa ne pitääkin olla kalentereissa jo ajoissa.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s