Digiloikka järven yli Toivolansaaresta Tevaniemeen

KIINTEISTÖAUTOMAATIO

Annoin vähän miettimistä kuvatekstistä ja kuvasta. Pääsemme kiinteistöautomaation etäyhteydellä Tevaniemen ja Luhalahden koulun kiinteistöautomaatioon käsiksi. Pystymme seuraamaan ja  säätämään nopeasti esimerkiksi lämpötiloja käymättä paikalla.

 

SÄHKÖINEN HUOLTOKIRJA

Kiinteistönhoidon käytössä on  sähköinen huoltokirja. Huoltokirjan käyttöpäiväkirjaan tehdään päivittäin merkintöjä kiinteistössä  tapahtuvista korjauksista ja huolloista. Toivolansaarikodilla, Pienkodilla  ja sosiaali- ja terveyskeskuksessa on käytössä huoltokalenteritehtävät,  joihin kuuluu viikko-, kuukausi- ja vuositehtävät. Huoltokalenterin tehtäväpaketit otetaan käyttöön kaupungin kiinteistöissä.

Lähiaikoina käyttöön otetaan kiinteistön käyttäjille sähköinen palvelupyyntötilaus. Palvelupyynnön lähettäjälle menee sähköinen ilmoitus, kun pyyntö on otettu vastaan. Pyynnön lähettäjälle menee tieto, jos joudumme esimerkiksi  tilaamaan osia tai ulkopuolisen korjaajan. Kun homma on valmis, tästä menee tieto tilaajalle. Kiireelliset palvelupyynnöt hoidetaan edelleen soittamalla.

Huoltokirjaan voimme tallentaa asiakirjoja, kuten tarkastuspöytäkirjoja. Voimme myös dokumentoida ja liittää kuvia huoltokirjaan. Huoltokirjan käyttömahdollisuudet ovat laajat. Toimin huoltokirjan ylläpitäjänä ja  opastajana täällä kentällä. Opastan myös kiinteistön käyttäjiä palvelupyyntötilauksiin liittyvissä asioissa.

 

 

terveisin Mauri

 

DSCN6509

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s