Aaron, syntynyt tuotekehittäjäksi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aaron syntyi 28.3.2016. Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon ensimmäisen tutkinnon osan viimeiset lähipäivät olivat juuri takana. Äiti hieman ajoitti maailmaan tuloa, jotta he yhdessä pystyivät keskittymään rauhassa lähipäivien antiin.

Nyt Aaron on edennyt jo pitkälle. Hän on ollut läsnä aktiivisesti koko valmistavassa koulutuksessa. Tuotekehitystyön kimppun Aaron käy tänään. Hänen työnsä on lasten ja vanhusten yhteinen päivätoiminta. Aaron hankkii itse myös asiakaskokemuksen, vaikka tuotekehittäjä onkin. Aaron uskoo siihen, että eri sukupolvien kohtaaminen rikastuttaa elämää ja siksi hän on kovin innoissaan.

Aaron osallistuu valmistavaan koulutukseen täysin mitoin. Tutkintoa hän ei vielä suorita. Häntä kiinnostaa innovaattorina toimiminen ja uudet tutkinnon perusteet antavat siihen mahdollisuuden jo vuoden vaihteessa. Toiseksi valinnaiseksi tutkinnon osaksi hän valinnee palvelumuotoilun. Siksi hän odottaa huomista päivää ja Tom Hagelbergia jo innolla.

Todennäköisesti Aaron odottaa myös toisen asteen ammatillisen koulutuksen reformin valmistumista ennen kuin tarttuu tutkintojen maailmaan.

 

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Aaron, syntynyt tuotekehittäjäksi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s